• Print
  • Print
  • Sitemap

Muligheder for jobudvikling

Der er mange muligheder for at bruge SOSU-assistentuddannelsen i forskellige sammenhænge. Uddannelsen er en generalistuddannelse, der giver en god basis for specialisering i netop det område, du interesserer dig for.

Specialisering

Lige nu synes du måske, at det sjoveste er at arbejde på det psykiatriske område. Du kan blive rigtig god til dette område ved at prøve forskellige arbejdspladser inden for dette område. Du kan dygtiggøre dig ved at prøve job forskellige steder.

Der er et væld af muligheder for efteruddannelser i disse specialer ved at deltage på AMU-uddannelse. AMU-uddannelser er korte og billige kurser, som udbydes på social- og sundhedsskolerne.

Nye veje

Efter en rum tid inden for et jobområde får du måske lyst til at skifte spor. Fortsat bruge dine social- og sundhedsfaglige kompetencer, men måske i forhold til et andet jobområde. Måske i forhold til ledelse i en kommune?

Der er AMU-uddannelser, der kan hjælpe dig med at komme i dybden med nye sider af dit fag. Spørg især efter KUA - kompetenceudvikling for assistenter.

Men muligvis skulle du også videreuddanne dig? Se i menuen til højre om efter- og videreuddannelse
Du har styr på dine muligheder - fordi SOSU-uddannelsen gør dig lidt klogere på virkeligheden